IMG_0002_edited.jpg

Möterjord Touching the lost knowledge

Möterjord komt van het Zweedse woord 'Gamla Moder Jord', wat ‘oude wijze moeder’ betekent.

Voor mij staat het voor ‘de oermoeder in het grote geheel’, je lichaam, je spirit , het universum en de aarde zijn één. Een dynamische éénheid die in / rond elk van ons aanwezig is. Je gedachten, emoties, gevoelens, levensovertuiging en sociale omgeving maken hier deel van uit en beïnvloeden elkaar. Doorheen vele generaties. Ze zijn met elkaar verbonden en kunnen niet los van elkaar gezien worden. Al deze aspecten vormen jouw ZIJN.

 

Met mijn kennis & vaardigheden, werk ik vanuit een holistisch mensbeeld. Ik richt me op de hele mens, het familiesysteem, het gezin van herkomst. En niet enkel op de fysieke klacht. Een ongemak zie ik als een signaal dat er iets om aandacht vraagt.

 

Het is een uitnodiging om met aandacht te voelen wat er is en daar helemaal bij aanwezig te zijn. Het gaat niet uitsluitend om het verhelpen van de klachten, maar naar de oorzaak te kijken en ze te onderzoeken en te voelen op de laag van het lichaam. Je wordt uitgenodigd tot zelfonderzoek en bewustwording, waardoor acceptatie en heling mogelijk worden.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact met me op, ik vertel je er graag meer over.


Aanbod 

20190707_013714_edited.jpg


Maatwerk 

20180617_162023_edited_edited_edited_edited.jpg

Systemischwerk 

4 chloe systemisch veld.jpg