top of page
Etruskisch vrouwenbeeld met steen_edited_edited.jpg

A Journey true your body  

Zoek jij verbinding met de laag van je ziel ?

Verlang je naar het begrijpen van je lichaamstaal? 

Voel je de roep van het goddelijke, het sacrale, de bron, jouw essentie hoe jij het ook mag benoemen en nog specifieker je bekkenkracht - je scheppingskracht - je levenskracht?

 

Word je als vrouw geroepen om 'naar binnen te kijken'? Naar innerlijke veiligheid die nodig is om te helen zodat je kan transformeren, transmuteren, transcenderen, incarneren...

 

Benieuwd naar hoeveel je lichaam voor jou gedragen heeft? En kom je ook graag thuis in je lichaam? Wanneer we onze moeder de verantwoordelijkheid om haar eigen pijn te verwerken teruggeven, ontstaat er voor onszelf ruimte om de verantwoordelijkheid voor onze pijn op te nemen.

 

Welkom, ik neem je graag mee in mijn eigenzinnige manier van werken. Deze kan je ervaren in een 1 op 1 sessie, of in trajectvorm. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Sacred healing Touch Ritual

Bij aanraking gaan we een lichamelijke dialoog aan. 

 

Het heeft zoiets als: 'ik zie je', ik ben er helemaal voor jou. Het is net die aandacht die het anders maakt. Iedereen heeft de behoefte om aangeraakt te worden. Onze huid bevat veel zenuwen en receptoren die maken dat we kunnen voelen als we aangeraakt worden. Via de spanning van de huid kom je bij de taal van je lichaam en de vele laagjes daaronder.

Lomi Lomi 'Sacred Loving Touch massage', is verbindende liefdevolle massage. En vloeit samen met Reiki en healing tot een eigen vorm. 

 

Door middel van het subtiel aanraken van de huid  kan dit het gevoel vergroten van de hormonen die ontspannend inwerken, pijn kan verzachten, emoties kunnen loskomen, en je innerlijke balans l-kan herstellen. Bovendien maken we zo blokkades in het bekken los. Het zacht aanraken van de huid maakt endorfine vrij en is de stof die gevoelens van gelukzaligheid verspreidt, je krachtcentrum vergroot, je levensgevoel verdiept en je zintuiglijke waarneming verscherpt. Je geslachtshormonen oestrogeen en testosteron zijn ware energiedragers en innerlijke verjongingsmiddelen. Wat uiteindelijk een boost is voor je algemeen welzijn.


Verbindende aanraking gaat op de eerste plaats via huidcontact.

 

Subtiele aanraking werkt bijzonder ontspannend en is tegelijkertijd een zintuiglijke ervaring. Het aanraken van het lichaam vanuit respect en zachte kracht bevordert het autonome proces van het zelf-healend vermogen en is een fijne manier om dit weldadige evenwicht te vinden. 

Hoe dichter je bij je eigen gewaarzijn komt:

  • des te dichter kom je ook bij je eigen kern

  • zodat je kan zakken in je bekken

  • ontspannen in je psoasspier (de spier van de ziel) en

  • dieper ademen in je buik

Aanraken is een vorm van koestering, en voeding voor lichaam en ziel

 

Ik breng je graag op een diepere laag zodat je de liefdevolle vrouw in jou voluit kan omarmen. En je nog meer contact kan ervaren met je sacrale bekken, je buik & je lief lijf

4Y1A5150_edited_edited_edited_edited.jpg

Systemic Alchemie of Live 

Systemisch lichaamswerk bestaat uit een opstelling in het lichaam, op de zielslaag. Dit biedt je de mogelijkheid om vanuit een ander perspectief te kijken naar wat jij tegenkomt in het leven.

Als je je familie niet insluit, sluit je delen van je lichaam af. Dat wat je in een opstelling vergroot tegenkomt in het veld, kun je terugvinden in het lichaam op de laag van de ziel. De laag die gaat over wie jij in essentie bent. Wanneer iemand niet op zijn of haar eigen plek staat in het familiesysteem, zal spanning en onrust in het lichaam blijven.

 

Het terughalen van ongeleefde, weggestopte delen van verdriet & rouw, het herkennen van innerlijke schaamte, en het verstopte deel liefdevol tot expressie brengen, creëert rust en ontspanning,

en geeft meer bedding.

 

Zoals mijn mentor Connie Van Der Arend het beschrijft: Het lichaam is genadeloos en liefdevol eerlijk en het bezit een enorme intelligentie. Het lichaam neemt de spanningen in ons leven heel zuiver waar en als we ons bewustzijn naar het lichaam brengen kunnen we die spanning zien als informatie. Info over onze huidige situatie, maar ook spanning die in het verleden is gevoeld en zich heeft opgeslagen in delen van het lichaam. Deze spanning wordt vaak niet gezien.

Ik begeleid je graag tot op de laag van je ziel tijdens een systemische waarneming en de wijsheid van het lichaam..

20190101_215003.png

Praktisch

Op basis van een intake gesprek gaan we na wat ik voor jou kan betekenen. Een sessie is opgebouwd uit een voorgesprek, je vraag en wat ik kan betekenen voor jou. Tijdens een sessie gaan we luisteren naar de lichaamstaal. We nodigen het lichaam uit om te zijn, hier en nu met wat is.  We kijken naar wat gezien wil worden in het systeem.

  • Systemisch lichaamsgericht vrouwenwerk >  90 min / 125€

  • Sacred Touch massage > 90 min / 125€

  • per half uur extra > 25€

  • online sessie > 60 min / 60€

  • rek. nr. BE39 7310 4566 2319

Belangrijk: hou er rekening mee dat een sessie kan uitlopen.

Voorzie loszittende kledij, die bestand is tegen olie. Liefst in een natuurlijke stof.

IMG_20230410_002438_edited.jpg
IMG_20230410_012159_edited.jpg
bottom of page