top of page
foto 1.jpg

Over Nancy

IMG_20230410_004136.jpg

Op mijn pad van heling ontdekte ik de Wijze Vrouw, de heler en de gids in mij. En ik vond mijn zieletaak. Alles begon in 2009 toen ik als privé gezondheidskok mijn eerste praktijk oprichte 'FeelGoodFood', de zaadjes die ik had gepland brachten mij van het binnenland naar het buitenland, een wel heel veelzijdig parcour ontplooide zich. Een vervroegde menopauze bracht een wending teweeg in mijn leven. Het ene was afgerond en een nieuw pad liet zich zien. In 2018 was er dan de geboorte van mijn praktijk voor de vrouw op een kantelfase in haar leven. Möterjord, was de naam die mij inspireerde. Het is van oorsprong een Zweeds lentelied dat aan het einde van de winter Moeder Aarde aanroept. 

“Waar was je toch al die tijd?”, klinkt het in dit lied. “Hier”, antwoordt de moeder. “Ik was er al die tijd.” Aan die alomtegenwoordige aanwezigheid van de Grote Moeder wil ik vrouwen herinneren. Ze is overal. En ze is in jou.

 

Ik duik samen met jou tot op de laag van je ziel om je te herinnerenje innerlijke roep te volgen. Ik nodig je uit om op reis te gaan. Doorheen meerdere poorten neem ik je mee. Om je contact met de bron, en de oermoeder  te herstellen. Om je levenstroom, een afgestemde nieuwe manier van leven te activeren als Wijze Vrouw. Om je te openen voor het nog onbekende. Om dat wat wacht op jou, aan te kijken. Om je te laten verwonderen door een natuurlijke manier van creëren.  

 

Welkom, met alles wat je bent.

You carry mother earth with in you°

 

Hartegroet,

Nancy

 

Lees je graag meer over mijn weg van opleidingen. 
Bekijk hier mijn opleidingspad.

Moterjord oermoeder

"Als ik wandel, luister ik heel intens
Plotseling zijn al mijn voorouders bij me
Wees stil zeggen ze 

Kijk en Luister 

Je bent het resultaat van de liefde van duizenden." 


Linda Hogan 

bottom of page