foto%252520systemische%252520sessie%2525

Möterjord Maatwerk 

Diepgaand systemisch werk heeft vaak tijd nodig, dan is een enkele sessie te kort om je te brengen waar je wil zijn. Een traject van 3 a 6 maanden biedt ruimte om flinke stappen te zetten. Voor een doorbraak in groei en bewustwording te ervaren.

In een intakegesprek,  bekijken we je vraag en afhankelijk van waar jij op dat moment staat en waar je naar toe wilt, adviseer ik één van de onderstaande trajecten: 

Moterjordtouch Pakket*

Wil je graag je verhaal met je lichaam herschrijven? Dan is het pakket "Möterjord, Touching the lost Knowledge " een waar groeiproces. Om je te laten raken op de laag van de ziel. Aansluitend ontvang je een 'baarmoeder generationele healing' en neem ik je mee op een verdiepende helende reis. 

Dit wordt samengesteld op basis van je intake gesprek.

Voor meer info , stuur een mail.

moterjord_healing.png
Systemic Body Work Traject*

​Voel jij het diepe verlangen om "Ja te zeggen aan het leven"? 

Ben je op zoek naar een echte transformatie, dan is dit hetgeen jij zoekt. 

Als systemisch lichaamsgerichte coach bied ik je tijdens één op één sessie , begeleiding bij het bereiken van een nieuw contact met je lichaam. Met je bekken. Je buik. Je hart. Ik breng je bij ongekende inzichten en help je bij het ontwikkelen van een overzicht van jouw persoonlijke gewaarzijn. Vanuit het groeien van vertrouwen kan er een band ontstaan, waardoor ik je verder kan helpen op de knooppunten waar je voorheen vast liep. Je bepaalt zelf het thema. We vertrekken vanuit 'Hoe jij je voel in dit moment , in het hier & nu' !? 

Wat ik wel vaker hoor, is dat ik een enorme passie heb voor het leven, zowel als creatieve generalist, levenskunstenaar en bruggenbouwer. Ben je klaar om je verbinding op de laag van de ziel te herinneren en te herstellen? Ik pluk geluksmomenten en kan als ervaringsdeskundige een licht werpen op de stukken die voor anderen niet zo helder zijn. Ik verwacht een actieve houding van jou, waardoor ik kan begeleiden in de behoefte om jezelf te ontplooien. Op termijn ontstaat er zo door middel van deze investering in jezelf een hernieuwd contact tussen hart, bekken en hoofd. En kan je doorgroeien naar de beste versie van jezelf.

 

"Zeg jij JA aan jezelf?

Dit wordt samengesteld op basis van je intake gesprek.

Voor meer info , stuur een mail. 

Bodyscan - frequentie therapie*
 
Wat houdt dit in?

 

Deze behandelwijze is gebaseerd op uitvindingen in het gebied van quantumfysica en biofysica. Men spreekt ook van bio resonantie.
 

Het betreft een alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat je lichaam door een energieveld is omgeven. Onder de microscoop ontdekken we dat alles bestaat uit moleculen, neutronen en protonen.


Deze bouwstenen zijn de basis van alles om ons heen. Alles is gemaakt van en bestaat uit energie. Het gaat dus om alles, zodat ook virussen, schimmels en bacteriën een specifieke eigen trilling hebben. Net als onze organen en onze lichaamscellen. En deze trilling kan gemeten worden.

Wanneer de trillingen in en rond de cellen vervormen, neemt het vermogen van ons lichaam om zichzelf te reguleren af.


Elke cel heeft een eigen metabolisme: water, voedingsstoffen en zuurstof worden naar binnen getransporteerd terwijl metabolismeproducten naar buiten worden getransporteerd. Bij cellen wordt dit transport verzorgd door openingen in hun celwand, de zogenaamde celmembranen. Deze “kleppen” in het celmembraan openen en sluiten naar behoefte en worden gestuurd door een spanningsverschil. Dit spanningsverschil is verantwoordelijk voor een gezond of ongezond cel metabolisme.


Frequentietherapie kan dit spanningsverschil optimaliseren.

 

 

Hoe werkt het?

Via frequentietherapie maken we gebruik van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones van je lichaam. Het gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s ondersteunt je herstel door de celmembraanspanning naar een natuurlijk niveau te brengen. Bij een frequentie-scan komt naar voor welke systemen in je lichaam niet meer in evenwicht zijn. Daarop wordt dan een gerichte behandeling gebaseerd.

 

De behandeling voorziet namelijk in het versterken van gezonde frequenties en het herstellen van de in disbalans zijnde frequenties.

 

De uitvoering van de behandeling vindt plaats door elektromagnetische trillingen toe te passen. Deze sturen de chemische processen in het lichaam. Een kleine quantum sensor, die frequenties meet en vervolgens op maat genereert, helpt bij het bevorderen van je gezondheid, vitaliteit en algemeen welbevinden. Je krijgt de frequenties toegediend die jij nodig hebt. Je kan er nooit te veel krijgen en het heeft geen schadelijke bijwerkingen. Bovendien kan je het overal mee naartoe nemen en zijn de toepassingen zeer uitgebreid.

 

Een gezond lichaam en een gezonde geest betekenen levenskwaliteit! Daarom bied ik jou via deze frequentietherapie toepassingen om fit te blijven, bio-energetisch te regenereren en pijn te verminderen.

 

Wat is het effect?

Het brengt ondersteuning in stressvolle situaties overdag, bij herstel en om rust te vinden in de avond. Het helpt je vitaliteit te verbeteren zodat je levensenergie terug kan stromen.

Frequentietherapie schakelt de micro-organismen uit die verantwoordelijk zijn voor ziekte en optimaliseert het cel potentiaal (de elektrische geladenheid van de cel).

 

Met andere woorden: het zelf herstellend vermogen of de natuurlijke helende kracht van het lichaam wordt ondersteund.

 

Je kan dit best begrijpen aan de hand van het beeld van de operazangeres die een kristallen glas met haar stem kan verbrijzelen: het glas trilt van nature op een bepaalde frequentie. Door hard op diezelfde juiste toon of frequentie te zingen kan het glas harder gaan trillen. Dat heet resonantie. Elke geluidsgolf duwt als het ware tegen het glas, wat de trillingen versterkt. Als de toon maar hard genoeg is, zal het glas uiteindelijk zo sterk trillen dat het versplintert.

Herstel van een orgaan is eveneens mogelijk door de frequentie van een gezond orgaan aan te bieden.

M.a.w. indien een zieke nier die regelmatig wordt blootgesteld aan de vibratie van een gezonde nier, begint de zieke nier te vibreren op de gezonde frequentie. Op deze manier ondersteunt frequentietherapie jouw herstel.

 

 

Gratis Intake sessie

 

Boek je persoonlijke online intake om meer info over frequentietherapie te ontvangen, hoe het werkt en wat het voor je gezondheid en je algemeen welzijn kan betekenen.

Geef me een seintje en ik stuur je de zoomlink door.

 

Negatief denken, emoties die maar niet opgeruimd geraken, het dragen van een mond masker, gebrek aan sociale contacten, ondermijnen ons immuunsysteem uitermate om dan nog te zwijgen van de vervuiling waarmee we dagelijks te maken krijgen. Bewustwording en inzichten in deze elektronische hulp helpen de mens om weer gezond te worden en te blijven.

 

Er is ook de mogelijkheid om bij mij een frequentie-apparaatje te lenen, zodat je het zelf kan uittesten. Zo kan je aan den lijve ondervinden wat dit voor jou kan betekenen.

Spreekt dit jou wel aan? Stuur me dan een berichtje.

 

Grondleggers

De jarenlange research voor deze fantastische uitvinding werd gedaan door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Zij hebben reeds duizenden patiënten dmv frequentietherapie met succes behandeld.  Nuno is een Portugese therapeut die zeven privéklinieken leidt. Hij is een specialist voor integratieve geneeskunde en celbiologie.

 

Dankzij zijn ervaringen met duizenden patiënten kon hij de theorieën en resultaten van zijn onderzoek in de vorm van een verzameling van 144.000 zogenaamde “Gold Frequenties“ bij het project inbrengen. Samen met Marcus Schmieke is hij er uiteindelijk in geslaagd om frequentietherapie voor iedereen en overal beschikbaar te maken.

 

 

Waarom frequentietherapie?

De quantumsensor heeft toegang tot meer dan 144 000 frequenties! Deze worden gedownload op een smartphone om dan via bluetooth te worden opgestuurd naar de quantumsensor, die deze dan naar jouw lichaam doorstuurt.

 

Indien je graag op een natuurlijke manier je lichaam herstelt, en graag je balans terugvindt, dan kan frequentietherapie een goede keuze zijn:

 • Bij het ontgiften van toxines, zware metalen, bacteriën, schimmels...

 • Om de werking van alle organen verbeteren

 • Om het energieniveau van het lichaam verhogen

 • Om het immuunsysteem, waardoor je minder vatbaar bent voor allergieën, verkoudheid en griep te versterken

 • Bij pijn: na een val, bij breuken, post-operatief, bij ontstekingen…

 • Bij constipatie, het niet kunnen loslaten…

 • Om het zenuwstelsel te kalmeren, waardoor je meer rust ervaart in je leven

 • Als ondersteuning bij angsten, nervositeit, post-traumatisch stress syndroom, emotionele balans, overprikkeling van het zenuwstelsel, loslaten van oude patronen, geestelijk welzijn…

 • Als bescherming tegen Electro smog en stralingen

 • Bij mentale vermoeidheid

 • Bij hormonale schommelingen en de menopauze

 • Tijdens litteken herstel

 

Frequentietherapie heeft geen nevenwerkingen. Wel is het mogelijk dat ontgiftingsverschijnselen optreden, zoals misselijkheid, hoofdpijn en vermoeidheid. Dit kan je eenvoudig vermijden door voldoende water te drinken.

 

 • Tijdens zwangerschap en borstvoeding zijn behandelingen niet mogelijk.

 • Voor baby’s zijn behandelingen niet mogelijk.

 • Indien u een pacemaker of elektrische implantaten heeft, zijn enkel behandelingen op afstand mogelijk

 

Wil je frequentietherapie persoonlijk ervaren? 

Wil je een lichaamsanalyse via je energieveld ontvangen?

Wil je meer info?

Laat het mij weten.

Ik help je graag verder! 

Praktisch

Belangrijk: De afspraken vinden ongeveer 1x in de 3 weken plaats, afhankelijk van jouw behoefte. De duur is afhankelijk van jou en je vraag. Bewustwording en verandering hebben tijd nodig om tot op celniveau verandering te brengen.  Vooral tot in de fysieke laag. Ik respecteer het ritme van je lichaam tijdens een sessie, dat geeft tijd nodig om te zakken. Zonder te forceren. Veiligheid is een zeer belangrijke tool en een integere manier van zijn bij wat is. Voor je eigen groeiproces is het goed om jezelf de tijd en de ruimte te geven die je nodig hebt. Opvolging gedurende een aantal maanden brengt verdieping en innerlijke rust en helderheid.

Betaalwijze: Trajecten worden betaald voor je van start gaat. Wens je de betaling verspreid te betalen, vraag het hier na. Andere worden ter plaatste betaald voor de sessie van start gaat of via bankbetaling.

 

Annulatievoorwaarden: 

Bij annulatie 8 dagen voordien, zijn er geen kosten.

Later dan 8 dagen annuleren = de helft te betalen.

De dag voordien annuleren = het consult voluit betalen.

Of je kan de datum verplaatsen. 

Bij een traject kan besproken worden wat kan afhankelijk van het proces, wat kloppend is op het moment.

 

Boeken of vragen? Neem contact op!