top of page
koestershaaltjes_edited_edited.jpg

Traject 

Diepgaand werk heeft vaak tijd nodig, dan is een enkele sessie te kort om je te brengen waar je wil zijn. Een traject van 3, 6 a 9 maand biedt ruimte om flinke stappen te zetten. Voor een doorbraak in groei en bewustwording te ervaren.

Tijdens een intakegesprek,  stem ik graag af op je vraag. 

Touch Pakket*

Wil je graag je verhaal met je lichaam herschrijven?

Dan is het pakket "Lomi lomi Touch " een waar groeiproces. Om je te laten raken op de laag van de ziel. Aansluitend ontvang je een 'baarmoeder generationele healing' en neem ik je mee op een verdiepende helende reis. 

Dit wordt samengesteld op basis van je intake gesprek.

Voor meer info , stuur een mail.

moterjord_healing.png
A Journey true your body' Traject*

​Voel jij een diepe behoefte om "Ja te zeggen aan een bezield leven"? 

Ben je op zoek naar een echte transformatie, dan is dit hetgeen je zoekt. 

Als systemisch lichaamsgerichte bewegingsbrenger bied ik je tijdens

een 1 op 1 sessie , begeleiding bij het herstel van een nieuw contact met je lichaam. Met je bekken. Je buik. Je hart.

 

Ik breng je bij ongekende inzichten en bij inzicht in jouw persoonlijke gewaarzijn. Vanuit veiligheid & vertrouwen kan er een band ontstaan, waardoor ik je verder kan gidsen op de knooppunten waar je voorheen vast liep. Je bepaalt het thema. We vertrekken vanuit 'Hoe jij je voel in dit moment , in het hier & nu' !? 

Wat ik wel vaker hoor, is dat ik een enorme passie heb voor het leven met LEF. Ben je klaar voor een bezield leven , om je verbinding op de laag van de ziel te herinneren en te herstellen? Ik kan als bewegingsbrenger een licht werpen op de stukken die voor anderen niet zo helder zijn. Ik hou van een actieve houding bij jou, zodat de beweging zich kan ontplooien. Op termijn ontstaat er zo door middel van dit aan te kijken een hernieuwd contact tussen hart, bekken en hoofd. En kan je groeien naar de beste versie van jezelf.​

 

"Zeg jij JA aan je lief lijf en een bezield leven?

Dit wordt samengesteld op basis van je intake gesprek.

Voor meer info , stuur een mail. 

20190304_173646_bewerkt.jpg

Praktisch

Belangrijk:

De afspraken vinden ongeveer 1x in de 3 weken plaats, afhankelijk van jouw behoefte. De duur is afhankelijk van jou en je vraag. Bewustwording en verandering hebben tijd nodig om tot op celniveau verandering te brengen.  Vooral tot in de fysieke laag. Ik respecteer het ritme van je lichaam tijdens een sessie, dat geeft tijd nodig om te zakken. Zonder te forceren. Veiligheid is een zeer belangrijke tool en een integere manier van zijn bij wat is. Voor je eigen groeiproces is het goed om jezelf de tijd en de ruimte te geven die je nodig hebt. Opvolging gedurende een bepaalde periode brengt verdieping, innerlijke rust en helderheid.

Betaalwijze:

Trajecten worden betaald voor je van start gaat. Wens je de betaling verspreid te betalen, vraag het hier na. Andere worden ter plaatste betaald voor de sessie van start gaat of via bankbetaling.

 

Annulatievoorwaarden: 

Bij annulatie 8 dagen voordien, zijn er geen kosten.

Later dan 8 dagen annuleren = de helft te betalen.

De dag voordien annuleren = het consult voluit betalen.

Of je kan de datum verplaatsen. 

Bij een traject kan besproken worden wat kan afhankelijk van het proces, wat kloppend is op het moment.

 

Boeken of vragen? Neem contact op!

bottom of page