foto%252520systemische%252520sessie%2525

Möterjord Trajecten 

Diepgaand systemisch werk heeft vaak tijd nodig, dan is een enkele sessie te kort om je te brengen waar je wil zijn. Een traject van 3 a 6 maanden biedt ruimte om flinke stappen te zetten. Voor een doorbraak in groei en bewustwording te ervaren.

In een intakegesprek,  bekijken we je vraag en afhankelijk van waar jij op dat moment staat en waar je naar toe wilt, adviseer ik één van de onderstaande trajecten: 

Traject Moterjordtouch 

Wil je graag je verhaal met je lichaam herschrijven? Dan is het pakket "Möterjord, Touching the lost Knowledge " een waar groeiproces. Om je te laten raken op de laag van de ziel. Aansluitend ontvang je een 'baarmoeder generationele healing' en neem ik je mee op een verdiepende helende reis. 

Dit wordt samengesteld op basis van je intake gesprek.

Voor meer info , stuur een mail.

Traject Systemic Body Work

​Voel jij het diepe verlangen om "Ja te zeggen aan het leven"? 

Ben je op zoek naar een echte transformatie, dan is dit hetgeen jij zoekt. 

Als systemisch lichaamsgerichte coach bied ik je tijdens één op één sessie , begeleiding bij het bereiken van een nieuw contact met je lichaam. Met je bekken. Je buik. Je hart. Ik breng je bij ongekende inzichten en help je bij het ontwikkelen van een overzicht van jouw persoonlijke gewaarzijn. Vanuit het groeien van vertrouwen kan er een band ontstaan, waardoor ik je verder kan helpen op de knooppunten waar je voorheen vast liep. Je bepaalt zelf het thema. We vertrekken vanuit 'Hoe jij je voel in dit moment , in het hier & nu' !? 

Wat ik wel vaker hoor, is dat ik een enorme passie heb voor het leven, zowel als creatieve generalist, levenskunstenaar en bruggenbouwer. Ben je klaar om je verbinding op de laag van de ziel te herinneren en te herstellen? Ik pluk geluksmomenten en kan als ervaringsdeskundige een licht werpen op de stukken die voor anderen niet zo helder zijn. Ik verwacht een actieve houding van jou, waardoor ik kan begeleiden in de behoefte om jezelf te ontplooien. Op termijn ontstaat er zo door middel van deze investering in jezelf een hernieuwd contact tussen hart, bekken en hoofd. En kan je doorgroeien naar de beste versie van jezelf.

 

"Zeg jij JA aan jezelf?

Dit wordt samengesteld op basis van je intake gesprek.

Voor meer info , stuur een mail. 

Body & Soul Systemic breakthrough day

Hier kies je om een proces meteen in de diepte aan te gaan. We nemen ruim de tijd om tot op de zielslaag te gaan en te verkennen van waaruit je vraag of onderliggend thema werkelijk komt. We gaan in 1 dag diverse lagen proberen aan te raken, de fysieke, mentale en emotionele lagen doorvoelen

en van hieruit een andere kijk krijgen op je proces.

Ik begeleid je in het creëren van een andere wijze van kijken, waarbij je je niet laat tegenhouden door belemmerende overtuigingen. Door nieuwe inzichten, het vernieuwen van de verbinding met je lichaam en een hernieuwd gewaarzijn hiervan, ondersteun ik je bij het bereiken van persoonlijke groei. Ik ondersteun je bij het vinden van wat er echt tot doet, laat je stilstaan bij aha momenten en verhoog je effectiviteit. Samen proberen we te gaan voor hetgeen wat telt, voluit leven ! Je krijgt meer inzicht en helderheid over waar je nu staat, waar je naar verlangt en hoe je daar komt. Meer zelfacceptatie, meer vervulling en meer voldoening zijn hierbij de kernwoorden, maar met behoud van vrijheid & blijheid.

Bij een Body & Soul dag werken we van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Na de lunchpauze van 13.00 uur tot 15.30uur.

 

Ga jij voluit voor leven vanuit je ZIELSLAAG?

Dit wordt samengesteld op basis van je intake gesprek.

Voor meer info , stuur een mail.

Praktisch

Belangrijk: De afspraken vinden ongeveer 1x in de 3 weken plaats, afhankelijk van jouw behoefte. De duur is afhankelijk van jou en je vraag. Bewustwording en verandering hebben tijd nodig om tot op celniveau verandering te brengen.  Vooral tot in de fysieke laag. Ik respecteer het ritme van je lichaam tijdens een sessie, dat geeft tijd nodig om te zakken. Zonder te forceren. Veiligheid is een zeer belangrijke tool en een integere manier van zijn bij wat is. Voor je eigen groeiproces is het goed om jezelf de tijd en de ruimte te geven die je nodig hebt. Opvolging gedurende een aantal maanden brengt verdieping en innerlijke rust en helderheid.

Betaalwijze: Trajecten worden betaald voor je van start gaat. Wens je de betaling verspreid te betalen, vraag het hier na. Andere worden ter plaatste betaald voor de sessie van start gaat of via bankbetaling.

 

Annulatievoorwaarden: 

Bij annulatie 8 dagen voordien, zijn er geen kosten.

Later dan 8 dagen annuleren = de helft te betalen.

De dag voordien annuleren = het consult voluit betalen.

Of je kan de datum verplaatsen. 

Bij een traject kan besproken worden wat kan afhankelijk van het proces, wat kloppend is op het moment.

 

Boeken of vragen? Neem contact op!

Contacteer me

Möterjord

Nancy Stammeleer

Koekamerstraat 4, 9688 Schorisse (Maarkedal) 

hello@moterjord.be 

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief en blog:

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 by Möterjord. Created for the web by Boenk d'erop!