top of page
  • Foto van schrijverNancy Stammeleer

Volg jij al het schrijfproces van mijn boek? 'Litteken, teken van vrouw zijn'.

Eindelijk ben ik deze maand van start gegaan met het werken aan een boek. Ik volgde een schrijfweek met Geert Kimpen en Michelle Shanti en het werd een ware rollercoaster!


In 2020 was ik medeauteur met een kortverhaal voor het LEFwijf boek van Lucinda Douglas. Een bundel van 50 Lef verhalen door 50 Lef vrouwen geschreven. Daar werd het zaadje geplant voor deze titel.


Mijn werktitel is : Litteken, teken van vrouw-zijn.


Ik ontdekte in de voorbije 20 jaar dat ongeacht de pijnlijke gebeurtenissen die ik had ervaren, er een oer oud geheim kon ingezet worden. Namelijk het belang van de taal van mijn lichaam te leren begrijpen. 'Luisteren naar het gefluister van mijn lichaam' noem ik dat. En durven stil staan bij wat is, in het hier en nu. Tijd nemen om te luisteren naar het diepere weten van je lichaam, en het LEVEN. Wil jij graag het oer oude geheim leren kennen, zodat je jouw lichaam opnieuw leert zien en voelen? Zodat jij je littekens voorbij het verhaal leert zien en voelen. Zodat er meer levensvitaliteit kan gaan stromen in je goddelijke lichaam? Je de goesting en de passie voor het pure leven kan gaan proeven? En je eindelijk kiest voor jouw GOUD, jouw wijsheid.... want jij bent het waard!


Wanneer je het aangaat om je lichaam te eren voor wat het voor jou reeds gedragen geeft, vind je de moed om je lichaam te omarmen.


Het boek word geschreven in een combi van roman & levensverhaal. En zal uit meerdere delen bestaan.


Ben je geïnteresseerd in mijn 'book in progress'? Wil je graag op de hoogte blijven van mijn ontwikkelingen?

Schrijf je dan in via hello@moterjord.be voor een maandelijkse nieuwsbrief.


Wil je meer weten over ' systemisch veld van het bekken'? Neem alvast een kijkje via mijn website www.moterjord.be in wat ik voor jou kan betekenen in systemisch lichaamsgericht vrouwenwerk.


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page