top of page
  • Foto van schrijverNancy Stammeleer

Reserveer je plekje voor de opstellingsdag van 15/11/2020 te Gent.

Jij op jouw plek in de vrouwenlijn! MÖTERJORD·DONDERDAG 1 OKTOBER 2020·

SYSTEMISCH VELD van het BEKKEN!

Ik neem je mee in een systemische waarneming. Laat je raken tot op de laag van de ziel in een systemische opstelling van het bekken, je levensbron, je baarmoeder. Hoe zou het zijn wanneer jij je ware plek gaat aannemen? Om je vrij te maken van de ballast die je onbewust met je meedraagt uit het systeem van vrouwen waaruit je voortkomt?


We hebben allemaal een moeder, grootmoeder, overgrootmoeder etc. en in deze lijn is veel onbewust doorgegeven, zoals overtuigingen, patronen, ziekten, kwalen, maar ook krachten, talenten en kwaliteiten!

Door het systemisch veld van het bekken op te stellen, worden verborgen dynamieken zichtbaar. Laat je verwonderen door een systemische blik op de bekken, daar waar ook collectieve thema’s aan het licht mogen komen. Ik ben de bezielster van haar praktijk ‘Möterjord’: een uitnodigende plek voor zielsontwikkeling en lichaamsgewaarzijn gericht op de bewuste en sensitieve vrouw.


Ik luistert naar het gefluister van je lichaam, daar waar jij je lijf wel of niet bewoont.


Vanuit dat ‘veld van aandacht’ neemt ik je mee op een innerlijke R.E.I.S.


Via intuïtief systemische coaching laat ik je met een systemische opstelling van het bekken ontdekken wat je als vrouw nog meedraagt op een diepere laag in je lichaam.


Benieuwd naar de kracht van Möterjord? Reserveer dan nu je plekje via www.creatiefmetopstellingen.comCreatieve groet,


Nancy

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page